Tweedaagse Durf!

data

later

dit jaar

Heb je een dilemma, sta je voor een belangrijke keuze en wil je jezelf uitdagen? Ga met ons mee op avontuur en neem deel aan de tweedaagse Durf!Je gaat iets beleven dat je vast wat oplevert, misschien wel heel veel oplevert, maar waarvan je nog niet weet wat.Twee professioneel coaches met verschillende achtergronden dagen je uit om maximaal betekenisvol in het leven te staan.


Wat gaan we doen?

Laat je twee dagen meenemen naar verschillende plekken in jezelf. Met zijn allen creëren we een veilige ruimte waar plaats is voor twijfel, voor nieuwsgierigheid, voor ontdekking en reflectie. Waar je maximaal creatief en moedig kunt zijn. We ontregelen op een prettige en uitdagende manier.

In een groep van maximaal tien personen, met verschillende achtergronden, verschillende dilemma’s en allemaal mens.

Je bent maximaal creatief wanneer je onderweg bent, wanneer je jouw rol achter je durft te laten en alleen de mens meeneemt. Je bent maximaal creatief wanneer je in een nieuwe en diverse groep bent, waar je je helemaal nieuw en fris als mens mag voorstellen.


Is het geschikt voor mij?

De tweedaagse is bedoeld voor professionals met diverse achtergronden. Het is geschikt voor jou als je als je een stap wilt zetten, maar je nog weet niet welke.

Ben je daarnaast bereid zonder oordeel nieuwsgierig te zijn naar jezelf en naar de ander? Dan kun je zo mee!


Wie zijn de begeleiders?

Fraukje Meulenbroek, www.fraukjemeulenbroek.nl, is professioneel coach en arts. Ze is verbindend, mild, vol aandacht, maar ook confronterend en uitdagend. Ze maakt in haar coaching vooral gebruik van ACT, beide-benen-op-de-grond-mindfulness, MBCL, Voice Dialogue.

Arno Broere www.burnoutbloei.com is econoom, voormalig manager en nu professioneel coach voor individuen en teams. Hij is zowel provocatief coach als gecertificeerd co-active coach (CPCC). Met warmte, humor en provocatie brengt hij je gegarandeerd in beweging.

Met onze achtergrond en opleidingen beschikken we over zeer uiteenlopende methoden die we creatief en met plezier inzetten.

Programma & praktische zaken


Durf te vragen   |   Durf te twijfelen   |  Durf te gaan   |   Durf te Bloeien!

Programma

Dag 1 WAKKER WORDEN
Identificeren van mijn waarden.
Op welke manier zijn die onderdeel van mijn bestaan?
Wat ontbreekt er?

Dag 2 DURVEN
Individuele coaching – met feedback uit groep

Welke mogelijkheden zie ik?
Welke concrete stappen ga ik richting mijn doel zetten?
IK DURF!

Wanneer:

Vrijdag (datum volgt) vanaf negen uur ’s ochtends en zaterdag (datum volgt) tot vier uur ’s middags.

Waar:

In een heerlijk huisje in het bos, in Putten www.helpmekaarvoorprofessionals.nl
Landgoed Help mekaar voor Professionals, 10 Laak, 3881 MK Putten

Kosten:

€495,- excl. BTW. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, twee keer lunch en een eenvoudig, maar met liefde bereid diner. Graag bij aanmelding eventuele dieetwensen doorgeven.

Voorwaarden:

De tweedaagse gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Bij onvoldoende aanmelding informeren wij alle deelnemers uiterlijk 3 dagen na de sluitingsdatum en zal het volledige bedrag, inclusief de kosten voor het verblijf en maaltijden worden gerestitueerd.

Bij terugtrekken is tot (datum volgt) restitutie van het bedrag mogelijk, met aftrek van 75 euro. Daarna blijft het volledige bedrag verschuldigd, ongeacht de omstandigheden waardoor de deelnemer annuleert. De deelnemersplaats is wel overdraagbaar aan iemand anders.